ارزش غذایی خرما
- ارزش غذایی خرما-خرما به عنوان یکی از پر مصرف ترین خوراکی ها در ایران بسیار حائز اهمیت است. همچنین به عنوان یک خوراکی سالم شناخته می شود و از این رو معمولا در رژیم افرادی که در حال کاهش وزن هستند، یافت می شود. در این مطلب میزان کالری خرما، چربی، کلسترول و دیگر فاکتورهای موجود در جدول ارزش غذایی را در سه پیمانه مختلف ۱۰۰ گرمی، یک عدد خرما و یک فنجان خرما، بررسی کردیم تا اندازه گیری مواد غذایی دریافتی را بتوانید به سادگی انجام دهید.
کالری خرما | ۲۸۲ |
کل چربی | ۰.۴ گرم |
چربی اشباع | ۰ گرم |
چربی چند غیر اشباع | ۰ گرم |
چربی تک غیر اشتباع | ۰ گرم |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
سدیم | ۲ میلی گرم |
پتاسیم | ۶۵۶ میلی گرم |
کل کربوهیدرات | ۷۵ گرم |
فیبر غذایی | ۸ گرم |
قند | ۶۳ گرم |
پروتئین | ۲.۵ گرم |
کلسیم | ۳٪ |
آهن | ۵٪ |
ویتامین ب۶ | ۱۰٪ |
منیزیم | 10% |
از مهمترین انواع خرما در ایران می توان به اقلام زیر اشاره کرد:
- از مهمترین انواع خرما در ایران می توان به اقلام زیر اشاره کرد:
خرما مضافتی (رطب مضافتی)
خرما پیارم(خرما مریمی)
خرما کبکاب (خرما بهبهان)
خرما زاهدی
خرما شاهانی(خورک شانی)
ارقام خرما
ارقام نرم | ارقام نیمه خشک | ارقام خشک |
مضافتی | پیارم | زاهدی |
برحی | حلاوی | ربی |
خاصویی | شهابی | توری |
کبکاب | حاج قنبری | سنگ شکن |
شاهانی | مجول | |
حاجی محمدی | فرسی | |
کریته | استعمران | |
بریم | ||
مرداسنگ |