بلاگ

خرمای تراریخته چیست-خرمای پیارم اصل

خرمای پیارم تراریخته

خرما پیارم تراریخته

 

این روزها خبر از خرمای پیارم تراریخته به گوش میرسد که بسیار ناراحت کننده هست. خرمای تراریخته یعنی خرمایی که ارگانیک نیست و به آن مواد شیمیایی و غیر طبیعی اضافه شده

مصرف  خرمای تراریخته نه تنها مفید نیست بلکه سرطان زا هم هست و هیچگونه خواصی ندارد

 

خرمای پیارم اصل از کجا بخریم

خرمای تراریخته

  1. از درب کارخانه : خرما های تازه برای بسته بندی وارد کارخانه های مربوطه میشوند در انجا شسته نهایت بسته بندی میشوند
  2. خرید مستقیم از تولید کنندگان: اگر امکانش برایتان فراهم هست سعی کنید مستقیم از خود تولید کنندگان خرما و نخل داران خرمای پیارم اصل را تهیه کنید
  3. خرید از نمایندگی های فروش: نمایندگی های فروش خرما مستقیم محصولات خود را از کارخانه جات تهیه میکنند که با مراجعه به انها میتوانید محصول ارگانیک را تهیه کنید پانیل دیت در ین امر شما را یاری میکند .
خرمای تراریخته

خرمای تراریخته

خواص خرمای پیارم ارگانیک و اصل

 

خرمای تراریخته-می توان گفت خرما یک نوع ماده غذایی شیرین و پرخاصیت می‌باشد که به دلیل طعم بسیار خوب و املاح معدنی و مواد مغذی مختلفی که دارد امروزه مورد توجه قرار گرفته است.

بهتر است بدانید خرما ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها دارای فواید خاص خود می باشد به طور کلی خرما دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد که می تواند به تنهایی بسیاری از نیازهای بدن به ویتامین ها و مواد مغذی را برطرف کند.

بهتر است بدانید خرما دارای مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های سالم می‌باشد که می‌تواند با رادیکال‌های آزاد مضر موجود در بدن مقابله کرده و آنها را از بین ببرد این رادیکال ها می توانند بیماری ها و مشکلات التهابی مختلفی مانند سرطان و یا دیابت نوع 2 را به وجود بیاورد که مصرف خرما می توانند از ابتلا به این بیماری ها جلوگیری کند.خرمای تراریخته

علاوه بر موارد گفته شده طبق تحقیقات انجام شده مصرف خرما می تواند تاثیرات مثبتی روی کاهش کلسترول بد موجود در خون بگذارد.

میزان فیبر بالایی که در خرما وجود دارد می تواند بدن را از سطح بالای کلسترول پاک کرده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و یا سکته های قلبی جلوگیری نماید.

همچنین خرما دارای مقادیر بالایی مس؛ منیزیم و کلسیم می‌باشد که می‌تواند برای افزایش سلامت استخوان ها و حفظ تراکم آنها بسیار لازم و ضروری باشد.

این مواد باعث می‌شود استخوان ها تقویت شده و در سنین پیری به بیماری‌ها و مشکلات اسکلتی مانند آرتروز و یا پوکی استخوان مبتلا نشوید.

همچنین خرما سرشار از ویتامین K می باشد که نقش مهمی در انعقاد خون داشته و از خونریزی داخلی جلوگیری می کند و باعث حفظ گلبول های قرمز خون می شود.

خرما به دلیل داشتن مقادیر بالای فسفر و منگنز می‌ تواند به بهبود سلامت مغز کمک زیادی نماید و از ابتلا به بیماری های مغزی مانند زوال عقل و آلزایمر پیشگیری می کند.

طبق تحقیقات انجام شده افرادی که در وعده های اصلی غذای خود مانند صبحانه از خرما و استفاده می کنند می توانند هوش قوی تری داشته باشند و حافظه کوتاه مدت خود را تقویت نمایند.

همچنین مصرف خرما برای طولانی مدت به پیشگیری از التهاب در مغز کمک زیادی می نماید.

زادگاه خرمای پیارم

خرمای پیارم از اصلی ترین محصولات حاجی آباد هرمزگان میباشد ز جمله مهم ترین ویژگی های نخل این خرما، مقاومت بالای آن در برابر شوری آب و خاک، تغییرات دما و غیره می باشد.

خرمای پیارم در مناطق مختلف هرمزگان از جمله دهستان بالا، برآفتاب، درآگاه، گنج، جائین، شهدادی، سرچاهان، معدنوئیه، نیزار و غیره در حجم های مختلف صورت می گیرد. لازم به ذکر است که کیفیت خرمای تولید شده در شهرستان های ذکر شده با یکدیگر تفاوت دارند

یکی از مرغوب ترین و محبوب ترین انواع خرماها در ایران می باشد، این خرما به دلیل محبوبیت بالایی که دارد به یکی از گران تریم خرماها معروف است. آیا شما هم می خواهید بدانید که علت محبوبیت این محصول چیست؟ باید بگویم: ظاهر زیبا، قند کم، طعم دلنشین و خواص فراوان موجب شده است.  این محصول در میان انواع خرماها طرفداران زیادی داشته باشد.  این محصول، به خرمای شکلاتی نیز معروف است.

در بازار خرمای ایران، خرمای پیارم استان هرمزگان شهرستان حاجی آباد به دلیل کیفیت بالا و مرغوبیت بالایی که دارد در میان انواع خرماهای ایران مشهور تر بوده و همین باعث شده است تا در میان تجار و خریداران محبوبیت بیشتری را داشته باشد؛ همچنین خرمای پیارم هر ساله یکی از اقلام مهم صادراتی کشور بوده است که این موضوع اثبات می کند خرمای پیارم حتی در خارج از ایران هم طرفداران زیادی را دارد.

هرمزگان با برداشت سالانه ۱۴۸ هزار تن خرما از ۳۸ هزار هکتار مقام چهارم تولید و مقام سوم سطح زیر کشت را دارد. برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خرداد آغاز می‌شود و با برداشت پیارم در آبان ماه پایان می‌یابد. سرانه مصرف خرما در کشور ۱۲ کیلوگرم، در هرمزگان ۱۴ و در جهان ۱۰ کیلوگرم است.

خرمای تراریخته-خرمای پیارم از نوع تجاری و درجه‌یک بوده که به دلیل کیفیت مناسب و بازارپسندی یک خرمای خاص صادراتی محسوب می‌شود. این محصول تاکنون به‌خوبی توانسته توجه بازارهای جهانی را به خود جلب کند.

نخل‌های پیارم عمدتاً در دامنه کوه‌ها کاشته شده و توسط جوی‌های طراحی‌شده در سطح‌های مختلف به‌وسیله آب رودخانه‌های منطقه آبیاری می‌شود. پرورش این نخل‌ها عمدتاً به‌صورت ارگانیک بوده و هیچ‌گونه مواد شیمیایی در مرحله داشت آن استفاده نمی‌شود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه