بلاگ

تفاوت خرمای ربی با پیارم-خرمای ربی

 

تفاوت خربای ربی با پیارم

خرمای ربی یا خرمای پاکستانی از عمده محصولاتی است که در استان سیستان و بلوچستان و در اندازه بسیار زیاد تولید می شود این خرما جزء خرماهای نیمه خشک  و با گوشتی بسیار عالی و خوشمزه و اندازه ای درشت است. اما خرمای پیارم در دسته خرماهای خشک دسته بندی می  شود این نوع خرما از تولیدات بی نظیر و بسیار عالی است که اغلب در جنوب کشور تولید می شود و گوشتی سفت دارد اما با قرار دادن این خرما در دهان و با گرمای دهان این خرما به مرور سختی خود را از دست داده و به خرمایی نرم و بسیار خوشمزه تبدیل می شود.

خرمای ربی

خرمای ربی

خرمای ربی نمونه ای صادراتی و عالی از انواع خرما است که از اندازه ای بزرگ و درشت برخوردار می باشد. این نمونه از خرما قرابت و نزدیکی بسیار زیادی به انواع خرما پیارم دارد اما خرما ربی در دسته خرما نیمه خشک دسته بندی می شود ولی خرما پیارم خرمایی کاملا خشک است.

خرمای ربی درجه بیشتر در سیستان و بلوچستان تولید می شود ولی نمونه های خرما پیارم مربوط به جنوب کشور و شهر بم و اهواز است. خرمای پیارم نسبت به خرما ربی دارای گوشتی سفت و سخت تر است اما این نوع خرما در دهان و با حرارت دهان کاملا نرم می شود. خرما پیارم به دلیل خشک تر بودن دارای ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به خرما ربی است. گرچه خرمای ربی را هم می توان برای مدت زمانی بسیار طولانی نگهداری نمود.

تفاوت خرمای پیارم با خرماهای دیگر شاید در این باشد که خرمای پیارم به دلیل خوشمزه بودن ونیمه خشک بودن یکی از گران ترین و محبوب ترین خرماهای ایران می باشد. نیمه خشک بودن آن باعث می شود ک افراد بتوانند برای مدت طولانی آن را نگهداری کنند و به همین دلیل است که در بازار های داخلی و خارجی طرفداران و مشتریان زیادی را پیدا کرده است.

خرمای ربی خشک

خرمای ربی به دلیل طعم بسیار عالی که دارد در دسته خرماهای صادراتی جا گرفته خرما ربی شباهت بسیار زیادی به انواع خرما پیارم دارد و به دلیل رطوبت کم و خشک بودنش از ماندگاری بالایی برخوردار شده

خرمای ربی خشک مانند دیگر خرماها  دارای میزان بسیار بالایی فیبر گیاهی و انرژی می باشد، که همین امر سبب تمایز این محصول درجه یک می شود و تمام افراد با مصرف روزانه چند عدد از این محصول می توانند تمام املاح بدن و انرژی و ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن خود را جذب نمایند.

خرمای ربی و مضافتی

خرمای ربی از ویژگی های بسیار متفاوتی برخوردار می باشد که همین امر باعث شده طرفداران زیادی پیدا کند . این نوع خرما به دلیل رطوبت بسیار کمی که در بافت خود دارد به خرمای نیمه خشک معروف می باشد و می توان نمونه های عالی و درجه یکی از این محصول را در بازارهای داخلی یا خارجی پیدا کرد. زیرا خرمای ربی در دسته محصولات کشاورزی صادراتی دسته بندی شده است.

در مقایسه انواع خرما مضافتی نمونه ای از خرما با گوشت بسیار نرم و لطیف است و به محض قرار دادن این نوع خرما در دهان خیلی سریع در دهان حل می شود. این نوع خرما به خرمای مضافتی معروف است و از رنگی بسیار تیره و گوشتی لطیف برخوردار می باشد. معمولا خرمای مضافتی در دسته خرماهای شهد و شیره دار بسته بندی می شوند و می توان نمونه های این نوع خرما را در بسته بندی های مختلف و متنوع در بازار مشاهده کرد. خرما مضافتی دارای رطوبتی بالا است و به همین دلیل برای نگهداری این محصول باید خرما را در سردخانه و برای مصرف خانگی حتما خرما را در یخچال نگهداری نمود.

خرمای ربی و مضافتی دو نمونه از خرما نیمه خشک و خرما شهد دار هستند که بین افراد از طرفداران بسیار زیاد برخوردار می باشند. هر فرد می تواند به تناوب از انواع این محصولات عالی و درجه یک خریداری نماید تا بتواند از طعم نمونه های مختلف خرما لذت ببرد. خرمای ربی و مضافتی درست است که دو نمونه مختلف با تفاوت بسیار زیاد از خرما هستند اما هر دوی این نمونه ها دارای میزان بسیار زیادی کالری و انواع ویتامین می باشند و می توان برای داشتن دستگاه گوارش سلامت و استخوان هایی محکم و قوی روزانه چند عدد از انواع این محصولات را استفاده نمود تا از سلامت همیشگی برخوردار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Telegram
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه