خواص خرما پیارم
خواص خرما پیارم-خرمای پیارم کالری زیادی در یک وعده کوچک دارد. به همین دلیل، ممکن است بخواهید میزان مصرف خود را کنترل کنید.
این خرما گرانترین خرمای ایران است این خرما در مناطق جنوبی و مخصوصاً استان هرمزگان پرورش داده میشود خرمای پیارم را بهعنوان خرمای شکلاتی میشناسند زیرا رنگ پوست آن قهوهای روشن است محل کشت آن، دامنهها کوهها بوده و هیچ ماده شیمیایی در پرورش آن استفاده نمیشود و میتوان گفت به صورت کاملاً طبیعی رشد میکند.
قند موجود در آن از نوع طبیعی یعنی فروکتوز می باشد، به همین دلیل افراد زیادی برای تامین انرژی مورد نیاز خود از این رقم خرما استفاده می کنند و افرادی که دارای مشکل دیابت هستند نیز برای مصرف آن مشکلی نخواهند داشت.
خرمای پیارم دارای چندین آنتیاکسیدان است که میتواند از سلولهای شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند که میتواند منجر به بیماریهایی مانند سرطان، بیماری قلبی و بیماریهای مغزی شود.خواص خرما پیارم- خرمای پیارم شامل فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک است که به دلیل خواص ضدالتهابی، ضد سرطانی و محافظت از مغز موردمطالعه قرار گرفته است.
خواص خرما پیارم-خرما به دلیل داشتن فلوئور برای سلامت دندان ها مفید است ، خرما باعث از بین رفتن پلاک شده و تقویت مینای دندان را به دنبال دارد.
اگر فیبر بدن کم باشد باعث ایجاد بیماری های مختلف نظیر یبوست می شود ، خرما منبع غنی از فیبر است
و برای درمان یبوست و مشکلات گوارشی بسیار موثر است ،
اگر می خواهید از سرطان معده پیشگیری کنید بهتر است روزانه ۲۵ گرم فیبر مصرف کنید
جالب است که بدانید که خرما، یکی از واحدهای اصلی هرم میوه است و خوردن آن همیشه توصیه میشود.
بهترین جایگزین قند است زیرا انرژی کمتری نسبت به آن دارد. درواقع، در صد گرم خرما 125 کیلوکالری انرژی وجود دارد خواص خرما پیارم-اما در همین مقدار قند، 400 کیلوکالری انرژی وجود دارد. ازاینرو، مصرف درست خرما کمتر باعث اضافهوزنی در افراد میشود و مخصوصاً برای افرادی که قصد لاغری دارند، استفاده از این میوه بسیار توصیه میشود.و همچنین مصرف کنترل شده آن برای افرادی که دیابت دارند توصیه میشود.
برای افرادی که مشکل گوارشی دارند، خوردن خرما توصیه میشود. خرما، به علت ویتامینهایی که دارد یک مغذی عالی برای بهبود دستگاه گوارش و بیماریهای آن مانند یبوست و مشکلات گوارشی می باشد. همچنین خوردن خرما سبب جلوگیری از سرطان روده و بواسیر میشود.
در درمان مشکلات روده ای و بیماری های قلبی نقش مهمی دارد. همچنین شما می توانید از این خرما به عنوان ملین استفاده کنید. ناگفته نماند که خوردن این خرما به همراه شنبلیله می تواند در درمان سنگ مثاله مفید باشد. همچنین برای درمان سنگ مثانه شما می توانید دم کرده این خرما را هم استفاده کنید.
به خاطر داشتن ویتامین B6یک جایگزین بسیار مناسب برای تقویت حافظه است.
ارزش غذایی خرمای پیارم
خرما علیرغم کالری بسیار بالایی که دارد، حاوی مقدار زیادی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی می باشد..
کالری:۲۷۷ کالری فیبر:۷ گرم پروتئین:۲ گرم کربوهیدرات:۷۵ گرم
طبع خرمای پیارم
خرمای پیارم که یکی از خرماهای خشک و نیمه خشک در ایران به حساب می آید، دارای طبعی گرم و خشک می باشد و زمانی که ما آن را بعد از خوردن غذاهای با طبع سرد مصرف می کنیم باعث ایجاد تعادل در بدن می شود
انرژی زا بودن خرما پیارم
خرما دارای مقدار قابل توجهای قند طبیعی مانند گلوکز، فروکتوز و ساکارز است که به افزایش انرژی بدن کمک میکند. خرمای پیارم حاوی قند، بسیاری از ویتامین های ضروری و پروتئین های است که به کنترل وزن کمک میکنند. یک کیلوگرم خرمای پیارم تقریباً 3000 کالری دارد و در واقع برای تأمین نیازهای بدن انسان کافی است.
خواص پوست خرما
- برای تسکین یبوست خوب است و تقویت کننده روده ها می باشد.
- استخوان ها را تقویت می کند و برای درمان کم خونی عالی است.
- برای چاق های باعث کاهش وزن و برای لاغر ها باعث افزایش وزن می شود.
- درمان کننده آلرژی است و انرژی زیادی به بدن شما می دهد.
- سیستم عصبی شما را بهتر می کند و تضمین کننده سلامت قلب شماست.