بلاگ

دسرباخرما+دسر با خرما برای کودکان[چنگمال کرمانی]

انواع دسر با خرما

در این مقاله قصد داریم انواع دسر با خرما برای کودکان را برای شما به اشتراک بگذاریم :

ترافل خرما

ترافل یکی از لذیذترین انواع دسر با خرما است که هم خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و هم ظاهر بسیار هوس انگیزی این دسر برای کودکان بسیار جذاب هست و میتواند یک میان وعده مغذی باشد

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۱ ساعت
میزان کالری هر عدد ترافل خرما: ۸۰ کالری

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما

  • خرما
  • گردو خرد شده
  • پسته خرد شده
  • کنجد، پودر کاکائو و پودر نارگیل

 

طرز تهیه ترافل خرما

 

  • برای درست کردن این دسر با خرما بهتر است از خرمای مضافتی بم استفاده کنید. برای شروع باید هسته و پوست خرماها را جدا کنید. سپس آن‌ها را همراه با گردو و پسته خرد شده داخل یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا خرما له شود و با مغزها ترکیب شود.
  • بعد از ترکیب شدن مواد باید به اندازه یک گردو از مواد مورد نظر را بردارید و آن را گرد کنید. سپس می‌توانید ترافل‌های خرما را درون کنجد، پودر نارگیل یا پودر کاکائو بغلتانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شوند.

 

 

دسر با خرما برای کودکان

دسر با خرما برای کودکان

 

2-بار خرما

بار خرما از جمله شیرینی های ساده به حساب می آید که بسیار مقوی هست. بسته به سلیقه و طبع خودتان می توانید موادی را انتخاب کنید. بار خرما را میتوان به عنوان دسر با خرما برای کودکان  در میان وعده استفاده نمود. ما در اینجا از خرمای مضافتی، پسته، بادام و فندق استفاده کرده ایم.

  1. قدم اول

اول از همه پوست خرمای مضافتی را کنده و بعد هسته هایش را جدا می کنیم. سپس آنها را داخل چرخ گوشت ریخته و داخل یک ظرف می ریزیم. در یک ظرفی جداگانه، پسته، بادام و فندق های پوست گرفته شده را می ریزیم.

  1. قدم دوم

پسته، بادام و فندق را  خورد میکنیم. ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط می گذاریم. وقتی ماهیتابه گرم شد آجیل را درون آن ریخته و تفت می دهیم تا خامی آنها گرفته شود.

  1. مرحله سوم

خرماهای چرخ شده را درون ماهیتابه ریخته و با پسته، بادام و فندق خوب قاطی می کنیم تا ترکیبی یکدست داشته باشیم.

  1. مرحله چهارم

حالا به مخلوط به دست آمده کره را اضافه می کنیم و تا ۵ دقیقه خوب هم می زنیم. بعد ماهیتابه را از روی شعله برداشته تا وقتی که خنک شود.

  1. مرحله پنجم

حالا می توانیم این بار خرما را در یک ظرف پیرکس ریخته و در یخچال بزاریم و هر وقت خواستیم از ان استفاده کنیم. یا می توان آن را با دست به صورت گرد در بیاوریم و در یخچال بزاریم.

نکات

استفاده از مواد درون بار خرما اختیاری است. از هر نوع مواد دیگری مثل تخم آفتابگردان، بادام هندی، ارده و … می توان استفاده کرد.

دسرباخرما

3-چنگ مال

چنگمال کرمانی یکی از انواع دسرباخرما ویک شیرینی  بسیار مقوی کرمان می باشد. این شیرینی بسیار راحت و سریع و بدون شکر آماده می شود و می توانید آن را در خانه تهیه کنید. همان طور که می دانید خرما به دلیل خاصیت فراوان که دارد بسیار مفید است از جمله یکی از مواد غذایی هایی با طبع گرم می باشد و سطح کلسترول را کنترل می کند و به بهبود سلامت مغز کمک می کند و همچنین از التهاب پیشگیری می کند. همچنین برای خانم های باردار بسیار مفید می باشد. در نتیجه چنگمال کرمانی این شیرینی سنتی علاوه بر طعم خوب آن دارای خواص زیادی هم می باشد.

مواد لازم برای تهیه چنگمال کرمانی با نان محلی
• خرما ۳۰ عدد
• نان محلی کپو ۱ عدد
• روغن حیوانی ۲۰۰ گرم
• دارچین، هل، زیره و بادیان به مقدار لازم
• گردو به مقدار لخواه

ابتدا خرمای مضافتی را پوست بگیرید و هسته آن ها را خارج کنید و آن ها را کنار بگذارید. گردو را بشکنید و آن ها را پوست بگیرید و گردو ها را خرد کنید.

داخل تابه روغن حیوانی را بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا روغن ذوب شود. سپس خرما های از قبل آماده شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. بعد از این که خرما نرم شد نوبت اضافه کردن گردو و کنجد می باشد. آن ها را اضافه کنید و هم بزنید. سپس ادویه ها را که شامل دارچین، هل و زیره و بادیان می باشد اضافه کنید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه از روی شعله بردارید و تابه را کنار بگذارید.

سپس نان محلی کپو را بردارید و داخل سینی مناسب قرار دهید و با دست آن را ریز ریز خرد کنید تا به قطعات کوچک تقسیم شود. بعد از این که کل نان خرد شد داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خرما های از قبل آماده شده را داخل همان کاسه بریزید. سپس دستکش یک بار مصرف به دست کنید و با دست نان های تکه شده را با خرما ورز دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

بعد از این که مواد با هم مخلوط شدند یک تکه از مواد را به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست فرم دهید و گرد یا استوانه ای کنید. می توانید برای فرم و شکل بیشتر مواد را قالب بزنید. سپس آن ها را داخل ظرف مناسب سرو کنید. شیرینی چنگمال کرمانی شما آماده است. نوش جان

چنگمال

چنگمال

1 دیدگاه در “دسرباخرما+دسر با خرما برای کودکان[چنگمال کرمانی]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Telegram
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه