رنگینک خرما
رنگینک خرما یک نوع دسر است که در ایام ماه مبارک رمضان که در مراسم ختم یا هر زمان که دوست داشتید هم می توانید این دسر خوشمزه و راحت را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.برای تهیه این دسر معمولا از خرما کبکاب سطلی استفاده میشود ولی شما میتوانید از هرنوع خرمای تر شیره داره دیگری هم استفاده کنید .این دسر به دلیل مواد داخل آن جزء شیرینی های خشک هم به حساب می آید و می توانید برای مدتی آن را در یخچال نگه داری کنید و خراب نمی شود.
مواد لازم
آرد گندم ۲ لیوان معادل ۵۰۰ گرم
خرما کبکاب یا رطب ۵۰۰ گرم
مغز گردو چهارتکه به میزان دلخواه
کره یا روغن ۲۰۰ گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر قند یا پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا گرم شود. سپس آرد گندم را به روغن اضافه کنید و با قاشق تحت حرارت متوسط دائم هم بزنید تا آرد سرخ شود. دقت کنید که حرارت زیاد موجب سوختن آرد و بو گرفتن آن میشود. همچنین آرد سبوسدار طعم و مزه بهتری میدهد.پس از سرخ شدن آرد پودر هل و دارچین را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. با کمی تفت دادن ماهیتابه را از روی گاز بردارید.در داخل خرماها بهجای هسته یک ربع گردو بگذارید و آن را با فشار دست ببندید. سپس خرماها را در کنار هم در ظرف دیگری قرار دهید.مخلوط آرد و کره (روغن) را روی خرماها بریزید بهگونهای که تمام سطح آن را بپوشاند.ظرف رنگینک را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس با هر میزان دلخواه پسته و پودر قند سطح ظرف را تزئین کنید.