مضرات خرما برای معده
عوارض خرما برای معده-همانطور که ملاحظه کرده اید خرما دارای فواید زیادی برای بدن است ، اگر خرما را به شکل معمول و به اندازه مصرف کنید عوارضی برای بدن ندارد اما مصرف زیاد خرما در طول روز باعث ایجاد بیماری های گوارشی مختلف مانند نفخ ، اسهال و یبوست می شود.
مصرف خرما می تواند باعث ایجاد جوش های پوستی در بدن شما می شود
مردم معمولا از عوارض خرما برای معده آگاهی ندارند. این خوراکی استوایی یک میان وعده محبوب است؛ اما مصرف زیاد آن میتواند مشکلات فراوانی را برای سلامتی انسان به همراه بیاورد.
مصرف زیاد خرما میتواند منجر به بروز مشکلات شکمی، بثورات پوستی، افزایش وزن، پتاسیم بالا (هایپر کالمی) و بروز بیماری «عدم تحمل فروکتوز» شود.
مصرف چای با خرما باعث می شود که بعضی از خواص خرما به دلیل داغ بودن چای از بین برود.
مصرف بیش از حد خرما به کبد آسیب وارد می کند.
افراد مبتلا به دیابت باید در حد کم از خرما و با نظر پزشک مصرف کنند.
زیاده روی در مصرف خرما در بارداری می تواند به افزایش وزن ختم شود.
مشکلات شکمی: مصرف خرما به خودی خود هیچ عوارض جانبی جدی برای سلامتی بدن ندارد. اما متاسفانه امروزه استفاده از افزودنیهایی مانند سولفیت به آن میتواند باعث مشکلات متعددی برای انسان شود. سولفیت یک ترکیب شیمیایی است که به میوههای خشک میافزایند تا فاسد نشود و یا باکتریهای مضر آن از بین برود. سولفیت میتواند باعث بروز دل درد، گاز معده، نفخ، و اسهال در افراد شود.

عوارض خرما برای معده
همچنین زیاده روی در مصرف خرما باعث:
بروز جوش: میوههای خشک مانند خرما میتواند باعث بروز جوش شود که مانند مورد قبلی، دلیل اصلی بروز آن سولفیت است.
حمله آسمی: تحقیقات زیادی درباره تاثیر مصرف خرما در بروز حملات آسمی انجام نشده است، اما از آنجا که مصرف خرما میتواند باعث بروز آلرژی شده و خود آلرژی در بروز آسم تاثیرگذار است، میتوان مصرف خرما را مرتبط با حمله آسمی دانست. ۸۰ درصد افرادی که از بیماری آسم رنج میبرند به گردههای موجود در هوا مانند کپکها حساسیت دارند که این کپکها به وفور در خرما یافت میشوند.
افزایش وزن: خرما دارای میزان قابل توجهی از فیبر بوده، اما دارای کالری بالایی است و زیادهروی در مصرف آن اضافه وزن و چاقی را به دنبال خواهد داشت. هر یک گرم خرما دارای ۲.۸ کالری انرژی است که میزان بالایی محسوب میشود.
خرما و رفلاکس معده
در طب سنتی می گویند که خرما بهترین درمان برای رفلاکس معده است و از ترش کردن معده می کاهد.
خرما با خاصیت قلیایی خود ، اسید زیاد معده را خنثی کرده و در بهبود بیماری های معده مانند زخم معده و اسید بالای معده یا رفلاکس (ترش کردن ) ، بسیار مؤثر است.