ویژگی های خرما کبکاب
از ویژگی های خرما کبکاب میتوان اشاره کرد که خرما کبکاب دارای ظاهری بیضی شکل و رنگ پوسته قهوه ای می باشد. رطب و خرمای کبکاب هردو قابل مصرف هستند. رطب عسلی کبکاب طرفداران بسیاری دارد. اما اکثرا خرمای کبکاب مناسب صادرات می باشد.
خرمای کبکاب انرژی فراوانی را به بدن منتقل میکند و مصرف آن بعد از انجام فعالیتهای سخت ورزشی و فکری بسیار مناسب است.
این خرما منیزیم فراوانی دارد و سبب کاهش وزن، کاهش فشار خون میشود.
ش آهن موجود در خرما کبکاب سبب درمان بیماری کم خونی و رفع مشکلات قلبی و عروقی میشود.
کلسیم موجود در این نوع خرما به استحکام استخوانها کمک کرده و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
این خرما آنتی اکسیدان بالایی دارد و در پیشگیری و درمان برخی از سرطانها مفید است.
به دلیل داشتن فیبر بالا مشکلات گوارشی مانند یبوست را در افراد مبتلا بهبود میبخشد.
ویتامین C موجود در آن افراد مبتلا به سرماخوردگی را درمان میکند.
مصرف منظم خرمای کبکاب خطر ابتلا به بیماریهای نورودنژراتیک را در بدن کاهش میدهد و سبب بهبود عملکرد شناختی در افراد سالمند میشود.
اگر بدانید مصرف خرما سرعت پیشرفت آلزایمر و التهاب مغز را کاهش میدهد هر چه سریعتر نسبت به خرید خرما کبکاب اقدام میکنید.
این نوع خرما سرشار از ویتامینهایA ،C ،B1،B2 و غیره است که برای سلامت بدن و قدرت بینایی بسیار مفید است.
بر این اساس ارزش غذایی خرما کبکاب مانند سایر انواع خرما به دلیل داشتن مواد مغذی طبیعی بسیار بالا است و با مصرف روزانه این ماده غذایی میتوانید قند، چربی، پروتئین و ویتامینهای مورد نیاز بدن خود را تامین نمایید.
انواع خرما کبکاب
همانطور که اشاره شد خرما کبکاب از جمله ارقام تر و پرشیره محسوب می شود. پس از برداشت، خرما را به صورت فله و سرباغ به فروش می رسانند. با ورود خرما به کارگاه و کارخانه های تولید و بسته بندی، ضدعفونی و سورت انجام می شود. انواع خرما کبکاب را براساس کیفیت درجه بندی می کنند. نوع خرما سوپر و قهوه ای رنگ جهت بسته بندی صادراتی انتخاب می شود. نوع درجه یک در بسته بندی های فشرده ۳ کیلویی قرار می گیرند. این نوع علاوه بر بازار داخل ایران در کشورهای عربی نیز بسیار طرفدار دارد. از خرما کبکاب با درجه کیفی پایین تر برای تهیه فرآورده های خرمایی استفاده می شود.