بلاگ

پودر خرما|خواص و ویژگی های آن

پودر خرما

پودر خرما زاهدی

 

از جمله فرآورده های خرما، پودر خرما  است که محصول بسیار مناسبی برای صادرات بوده و ایران توانایی زیادی برای ایجاد بازار جهانی برای این محصول دارد. با خشک کردن خرما و تبدیل آن به پودر خرما ضمن بالا بردن مدت زمان نگهداری آن امکان استفاده از آن را در صنایع غذایی حتی به عنوان شکر نیز استفاده می کنند و هزینه نگهداری و حمل و نقل آن نیز بسیار کاهش می یابد.

 

لازم به ذکر است بدانید که پودر خرما به دلیل دارا بودن خواصی که دارند برای خوراک دام و طیور نیز استفاده می شوند. همچنین از پودر خرما می توان نان درست کرد که مصرف آن با چای و یا شیر بسیار لذت بخش است، بینایی را قوی، سنگ کلیه را دفع و برای دندان درد بسیار موثر می باشد.

 

پودر خرما باید با کیفیت باشد و بسیار پودر شده و با درصد رطوبت پایین تولید شود تا خراب نشود و زمان نگهداری آن طولانی تر شود و باید بدانید پودر خرمای درشت نشان دهنده کیفیت پایین آن می باشد.

پودر خرما

پودر خرما

 پودر خرما

همچنین ایران به دلیل ظرفیت بالای تولید خرما می تواند علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی به کشور های دیگر نیز صادرات انجام می دهد و ارز آوری زیادی را به کشور در پی خواهد داشت.

 

پودر خرما دارای هسته خرما و میوه خرما بوده که دارای ارزش مواد غذایی بالا و انرژی مطلوب می باشد. این انرژی به دلیل داشتن پروتئین، فیبر و مواد معدنی حاصل از خرما بوده است و استفاده از پودر خرما همراه با شیر بسیار انرژی زا و خوش طعم می باشد.

 

پس می توان گفت به دلیل خاصیت درمانی داشتن پودر هسته خرما باعث شده است در بازار های داخلی و نیز خارجی این محصول محبوبیت خاصی داشته باشد. افرادی که این محصول را تولید می کنند می توانند سالانه با صادرات کردن و فروش این محصول هم بازار های داخل در کشور را تامین می کنند و هم به کشور های دیگر صادرات انجام دهند و سود بسیاری را نیز کسب کنند.

چگونه در منزل پودر هسته خرما تهیه کنیم:

در ابتدا هسته خرما را جدا می کنیم و تمیز می شوییم و پوست نازکی که روی آن وجود دارد را می کنیم دقت کنید که شیارهای روی هسته را تمیز بشویید.

در مرحله بعد  هسته خرما ها را داخل ظرفی می ریزیم و روی آن آب می گیریم برای دو هفته باید خیس بخورند و فراموش نکنید که هر روز باید آب آن ها عوض شود و دور ریخته گردد.

بعد از دو هفته که خیسانده شد آبکش می کنیم و روی پارچه ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود هسته ها باید کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا باعث کپک زدن پودر نشوند

در این مرحله تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود سپس هسته خرما را به آن می افزاییم و برای دو ساعت تفت می دهیم تا به آرامی رنگ آن ها تیره گردد و کمی سوزانده شوند در ادامه صبر می کنیم کمی سرد شوند

سپس در هاون بریزید و بکوبید تا خرد شده و در آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم بوی خوش هسته خرما را در زمان پودر کردن استشمام کنید واقعا عالیه.

پودر خرما

پودر خرما

فواید پودر خرما

اگر شما هم از علاقمندان و طرفداران پرو پا قرص خرما پیارم  هستید و از آن در وعده های غذایی خود به طور مطلوب و مداومی استفاده می نمایید باید خدمت تان عرض کنیم که پودر خرما نیز همچون خرما از فواید و مزایای بسیار جالب توجه و بی نظیری برخوردار است

یکی از این مزایا جلوگیری از آسیبهای کلیوی و سنگ کلیه می باشد در واقع ترکیبات موجود در ترکیبات این پودر از جمله کورتیکو استروئید که خاصیت ضد التهابی دارد باعث می شود تا التهابات و ناراحتیهای مثانه و کلیه شما تسکین یابد

بعلاوه در صورتی که هر گونه سنگ یا ذرات معدنی در کلیه شما وجود داشته باشد به راحتی با شکستن سنگهای کلیه می تواند شما را از رنج تحمل درد این بیماری رهایی دهد.

کاربرد پودر خرما

یکی از کاربردهای ویژه و البته خلاقانه پودر خرما به عنوان جایگزینی برای خمیرها و پودرهای بیسکوییت می باشد در واقع این پودرها به دلیل قوام و غنی بودن از فیبر و البته خواص فیزیکوشیمیایی بی نظیری که دارند می توانند هم طهم بهتر و خوشمزه تر و البته تردی بهتری را به بیسکوییتها و محصولات این خانواده از جمله ویفر و کلوچه دهند.

در سالهای اخیر اهمیت استفاده از پودر خرما و چیپس خرما به عنوان یک مکمل غذایی مقوی باعث شده است تا شرکتهای متعددی و خلاقی به فرآوری و تهیه پودر هسته خرما برای مصارف متعددی از جمله تهیه قهوه، به عنوان پودر مکمل ورزشی و تهیه غذاها و تنقلات از جمله ویفر، بیسکوییت و کلوچه بپردازند

1 دیدگاه در “پودر خرما|خواص و ویژگی های آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه