بلاگ

طریقه مصرف قاووت چهل گیاه(قووتو)

قاووت چهل گیاه پانیل

قوتو یا قاووت، یک خوراکی اصیل ایرانی است که در استان کرمان تولید می‌شود. این خوراکی مقوی در انواع طعم‌ها و مزه‌ها ارائه می‌شود و معمولاً ترکیبی از مغز‌ها، حبوبات، پودر میوه‌های خشک، انواع ادویه‌جات و … می‌باشد. قاووت دارای خواص منحصر به فردی برای بهبود سلامتی است، از جمله:

1. تقویت سیستم ایمنی بدن: قاووت با دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ها به مقابله با بیماری‌ها کمک می‌کند.
2. افزایش توان جسمی: مصرف قاووت باعث افزایش انرژی و رفع بی‌حالی و خستگی می‌شود.
3. تقویت نیروی جنسی: ترکیبات قاووت، از جمله گیاهان دارویی و ادویه‌جات، به بهبود قوای جنسی کمک می‌کنند.
4. بهبود رشد کودکان: قاووت حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و فسفر است.

در کل، قاووت یک خوراکی مفید و طبیعی است که به تقویت بدن کمک می‌کند، و می‌توانید از آن به عنوان وعده اصلی یا میان‌وعده استفاده کنید.

قاووت را بهتر است چگونه مصرف کنیم:

پودر قاووت را میتوانید روزانه چند قاشق مرباخوری میل کنید و یا آن را به همان مقدار درون آب جوش ریخته و صبح‌ها به همراه صبحانه نوش جان کنید.
روش دیگری که این پودر پرانرژی را می‌توان مصرف کرد این است که آن را با شیر یا چای مخلوط کرده و میل بفرمایید.

طریقه مصرف قاووت خشخاش:

پودر قاووت را میتوانید روزانه چند قاشق مرباخوری نوش جان کنید.
به این صورت که پودر قاووت را داخل دهان ریخته و‌ میل بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Telegram
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه