نگهداری خرمای کبکاب
نگهداری خرمای خشک معمولا راحت تره و زمان بیشتری طول میکشه که خرما خراب بشه ولی اغلب خرماهای مصرفی رطوبت دارندکه خرما کبکاب از این قاعده مستثنی نیست .
خرما در واقع خوراکی ای مرطوب بوده که رطوبت جزء ویژگی های ذاتی خرماست و از خرما جدا نمیشه ولی این رطوبت همیشه باید به حدی باشه و بیشتر یا کمتر از اون حد باعث میشه مزه ی خرما خوب نباشه .
البته خرماهایی وجود دارند که وقتی مصرف می کنیم متوجه میشیم که خشک هستن شبیه به خرمای زاهدی ولی باز هم اون خرما ها رطوبت خیلی کمی دارند .
اصول نگهداری خرما کمک میکنه این رطوبت حفط بشه و کم یا زیاد نشه و در همون حد طبیعی بمونه .
اگر مقدار خرمایی که می خرید رو بتونید تو یه هفته مصرف کنید یا نهایتا یه ماه محیط و هوای خونه محیط مناسبی واسه نگهداری خرما هست.
اگر مقدار زمان نگهداری بیشتر از یک ماه هست حتما باید خرما رو در محیطی غیر از هوای منزل نگهداری کنید .
بهترین محیط فریز یخچال یا فریزر مجزاست .
شرایط نگهداری خرما کبکاب:
شرایط مناسب جهت نگهداری کبکاب, دمای معمولی اتاق و در محیط خشک است که به راحتی یک سال می توانید آنرا نگهداری فرمایید.
نگهداری از خرمای خوش طعم کبکاب خیلی سخت نیست و نیازی به استفاده از یخچال یا سردخانه برای این خرما نیست. تنها از یخ زدگی خرما و یا قرارگیری در دماهای خیلی بالا حفظ شود. این نوع خرما بین ۱۲ تا ۱۸ ماه در محیط بیرون یخچال ماندگاری دارد که این میزان ماندگاری در داخل یخچال بیشتر هم میشود. همچنین بسته بندی خرما را هم از آسیب دیدن و پاره شدن حفظ کنید تا به خرما آسیبی نرسد و گرد و غبار وارد آن نشود.
نحو بسته بندی خرمای کبکاب
این محصول جز خرماهای پرسی است. این نوع خرما با استفاده از دستگاه پرس و بسته بندی میشود. بسته بندی آن با دقت انجام شده و از ورود هرگونه آلودگی به داخل جعبه در حین بستهبندی، جلوگیری میشود. میتوانید خرما کبکاب عمده را در بستهبندیهای با وزن ۱ کیلوگرم، ۱.۵ کیلوگرم، ۵ کیلوگرم و ۱۰ کیلوگرم تهیه و بستههای نایلونی با وزن ۵۰۰ گرم، ۷۰۰ گرم، ۱.۵ کیلوگرم، ۲ کیلوگرم، ۴ کیلوگرم و ۱۰ کیلوگرم از سایت بهشت سفارش دهید