بلاگ

خمیر خرما(معرفی خواص و ویژگی خمیر خرما)-پانیل دیت

خمیر خرما

خمیر خرما زاهدی

خمیر خرما یک فرآورده‌ی خالص از خرمایی که هسته ، پوست و ضایعات آن جدا شده است. خمیر خرمای روشن از حرارت غیر مستقیم به خرماهای روشن مانند شاهانی، گنتال و خمیر خرمای تیره از خرماهای تیر‌ه‌ای همچون خرمای رطب استحصال می‌گردد.

از جمله مصارف خانگی خمیر خرما می‌توان به استفاده آن به عنوان مارمالاد در پخت شیرینی‌ اشاره کرد. برای مصارف صنعتی نیز بسیار پر کاربرد است.

طی یک فرآوری حرفه ای در مرحله هایی خاص تهیه میشود. از خرما محصولات متفاوتی همچون خمیر خرما، شربت خرما عسل خرماو… تهیه می شود که خمیر خرما از ساده ترین فرآورده های خرمایی است که بعد از هسته گیری و پوسته گیری خرما تهیه میشود.

این خمیر از با کیفیت ترین خرما ها تهیه میشود و  از این خمیر خرما برای تهیه کلمپه(شیرینی سنتی کرمانی) اقدام میکنند.

برای خرید انواع محصولات خرمایی با کیفیت با قیمت هایی مناسب میتوانید به سایت شرکت ما مراجعه کرده و محصولات ما را مشاهده کرده و بهترین هارا با بهترین قیمت ها خریداری کنید.

خمیر خرما

خمیر خرما

خمیر خرما چگونه تهیه میشود

خمییر خرما از خرماهای سیاه که گرفته میشود رنگ سیاه می گیرد و از خرماهای رنگ قهوه ای خمیر آن به رنگ زرد وقهو ه ای است
خرما را هسته گیری می کنند و بعداز پوست گیری آنهارا بصورت یک دست خرد کرده و با تنظیم کردن درصد رطوبت که بین 20 تا 26 درصداست خرماهارا چرخ و به صورت خمییر تبدیل می کنن. اگر به خمییر خرما کنجد -مغز گردو و مغز پسته اضافه کنیم خوشمزه ترو خوش طعم تر می شود.

خمییر خرما را در صنعت شیرینی سازی و شکلات سازی و صنایع از این قبیل استفاده می کنند.

خممیر خرما یک محصول فرآوری شده و تولید شده از خرما بدون هیچ نوع اضافات مصنوعی، مواد نگهدارنده و غیرطبیعی است. این محصول بسیار خوش خوراک، دارای بافتی نرم و یکنواخت، خرمایی رنگ و کاملا پاستوریزه میباشد.

خمیر سیاه از خرمای سیاه و خمیر قهوه ای از خرمای زرد و قهوه ای بدست می آید. همچنین میتوان سایر مواد طبیعی مانند: کنجد، فندق، مغزپسته، مغز بادام، مغز گردو و… را به آن اضافه کرد تا مزه و طعم متفاوت و البته خواص بیشتری پیدا کند.

چرا باید از خمیر خرما استفاده کرد؟

بسیاری از ما خرما را بصورت طبیعی و معمولی نمی توانیم استفاده کنیم. بعضا این مشکل به دلیل حساسیت به پوست خرما و یا ممکن است به دلایل مختلف دیگری باشد. حتی بسیاری از ما خود خرما را نمی توانیم به راحتی با غذا مصرف کنیم. ضمن اینکه هر بار له کردن و یا خرد کردن خرما و استفاده از آن برای پخت غذا و شیرینی و کیک کار ساده ای نیست.

وقتی از خممیر خرما استفاده کنید به راحتی می توانید این خمیر را زیر لقمه و به عنوان یک ساندویچ ساده و مغذی به دست کودک دلبندتان بدهید تا به عنوان میان وعده میل کند و از خاصیت غذایی فوق العاده آن در رشد و هوش کودکتان استفاده کنید.

حتی می توانید خممیر خرما را در پخت غذاهای دیگر به عنوان شکر طبیعی استفاده کنید بدون اینکه نیاز باشد خرما را هر بار آماده کنید.

در نظر داشته باشید که خمیر خرما محصول خرما تازه است که بدون استفاده از مواد نگهدانده و غیر طبیعی تولید شده و در واقع همان خرما با احتمالا یکی دو ماده غذایی برای ارزش افزوده بیشتر است که می تواند به راحتی سلامت و تندرستی شما را تضمین کند. بصورت کلی خمیر خرما همانند خود خرما خواص و ویژگی های زیادی دارد. به همین دلیل توصیه می شود از خمیر خرما به عنوان شکر در بسیاری از غذاها استفاده شود و تاثیر آن را در وزن و نیرو و شادابی خود مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
سبد خرید
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه