بلاگ

چیپس خرما-دستور تهیه چیپس خرما خانگی

چیپس خرما

چیپس خرما زاهدی

چیپس خرما، یکی از محصولات  مهمان‌پسند خرماست! حبه‌های شیرینی که حاصل خشک شدن خرمای بدون هسته است. ازآنجاکه برای تهیه‌ی چیپس خرما رطوبت خرما تا حد زیادی گرفته می‌شود، برای همین هم این محصول، ماندگاری بیشتری نسبت به خرمای تازه دارد. به‌طوری‌که ماندگاری خرمای تازه معمولاً کمتر از ۸ ماه است

بهترین چیپس خرما می توان از انواع خرمای زاهدی تهیه کرده و از آنها در مدت زمان طولانی بهره برد.

از خوشمزه ترین انواع فرآورده های خرمایی می‌ توانیم به چیپپس خرما اشاره داشته باشیم این سری از محصولات دارای خواص و ارزش غذایی بسیار بالایی هستند و به همین دلیل بسیاری از متخصصین علم تغذیه به استفاده از آن ها تاکید داشته اند.

چیپس خرما

چیپس خرما

برای تهیه چییپس خرما درجه یک از انواع خرما مخصوصاً خرمای زاهدی استفاده می‌ شود خرمای زاهدی دارای شکل تخم مرغی یا بیضوی بوده و انتهای آن باریک و نوک تیز است، در نتیجه چیپس خرما زاهدی دارای شکل بسیار مجلسی و زیبا است، این نمونه خرما نیمه خشک بوده و رنگ متمایل به زرد دارد در اقصی نقاط مختلف کشور خرمای زاهدی کاسته می شود، بنابراین می توان گفت خرما را بسیار راحت در اقصی نقاط کشور تهیه کرد.

چیپس خرما نوع فرآورده های خرمایی است که حالت آجیلی دارد و برای پذیرایی در مهمانی ها نیز بسیار مناسب است که چییپس های بسیار شیرین خرما که بدون هسته به صورت کاملاً بهداشتی خشک شده است و رطوبت خرما در حد بسیار زیادی از آن گرفته می‌شود و باعث می‌شود تا ماندگاری محصول بسیار بالا باشد.

 

شکل ظاهری چییپس خرما بستگی به نوع طعمی که برای آن در نظر گرفته شده دارد به طوریکه چییپس خرما در طعم های دارچینی و یا هلدار رنگ متفاوتی دارد این محصول ارزش غذایی فوق العاده بالایی دارد.

چیییپس خرمای مرغوب نباید به قدری خشک باشد که جویدن آن مشکل باشد و نباید رطوبت زیادی داشته باشد که دچار کپک زدگی شود.این محصول که در بسته ‌بندی‌های بهداشتی دارای مهر استاندارد هستند کیفیت بسیار بالای نسبت به چیپس خرما های فله ای دارد.

از مشخصات ظاهری خرما چییپس شده می توانیم به رنگ قهوه‌ای با کیفیت خوشرنگی آنها اشاره کنیم که بدون هیچ گونه کپک زده که بوی ترشیدگی می باشد این چیپس ها معمولاً طعم واقعی خرما را ارائه می‌دهند و علاوه بر پخت غذا در کنار چای و پخت کیک نیز کاربرد دارد.

چیپس خرما

چیپس خرما

اما عمدتا این خرما در شهرستان های کازرون، خرمشهر، اهواز، قیر و کارزین، فراشبند، برازجان، بوشهر، فیروز آباد، لار، خوزستان و بعضا در دیگر شهرهای ایران به خوبی کشت می شود. در آمریکا و عراق هم نخل این خرما کشت می شود.

چییپس خرما زاهدی از قیمت مقرون به صرفه ای برخوردار است و هر فردی با هر توان مالی می تواند به راحتی آن را تهیه نماید. قیمت چیپیس خرما زاهدی با تهیه عمده شما کم تر هم خواهد شد با این وجود می توانید دست واسطه را از معامله حذف کنید و مستقیماً با ارائه دهنده واقعی معامله خود را انجام دهید.

صادرات این محصول به زودی درصد بالایی را نصب خود خواهد کرد و سود خوبی را نصیب تئلید کنندگانش خواهد کرد چییپس خرما مستقیم از خرما تولید میشود به ان صورت که ابتدا هسته خرما را جدا میکنند و خشک مکنند سپس توسط دستگاه های مخصوصی برش

میزنند و برای کریسپی تر شدن آنها خرمارا در آرد و شکر میغلتانند.

چیپیس خرمارا جایگزین مناسبی برای قند و شکر میدانند میتوان گفت برای افراد دیابتی جایگزین فوق العاده ای هست

برای تهیه چیپس خرما از خرمای خشک و بدون شیره استفاده کنید.

+ چیپس خرما جایگزین مناسبی برای قند و شکر است و میتوانید برای نوشیدن چای یا پخت کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.

 

روش تهیه چیپس خرما در منزل

1-ابتدا خرما را شسته خوب خشک کنید
2-وقتی که خرما کاملا خشک شدهسته ها را خارج کنیدو آن را به اندازه دلخواه قسمت کنید
3-آرد را در ماهی تابه کاملا خشک روی اجاق با شعله کم تفت بدهید به اندازه ای که بوی خامی آرد گرفته بشه
4-وقتی که آرد خنک شد با پودرهل و پودردارچین خوب مخلوط کنید و روی خرما بریزید و کاملا با دست مخلوط کنید
5-خرمای آغشته به آرد را الک کنید ودر ظرف در دار نگهداری کنید

1 دیدگاه در “چیپس خرما-دستور تهیه چیپس خرما خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Telegram
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه